Ponovo među strelcima: Jović upisao novi gol, a Milan poraz

Srpski golgeter izjednačio je rezultat u 80. minutu

09.12.2023. 23:37
  • Podeli:
Tan2023-12-0920072106_1 luka jović SpadaLaPresse via AP-6574ebf02e8db.webp Foto: Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Fudbaleri Milana poraženi su od Atalante 3:2 u utakmici 15. kola italijanske Serije A, a Luka Jović se ponovo upisao u strelce.

Srpski golgeter izjednačio je rezultat u 80. minutu, samo osam minuta nakon što je ušao na teren, ali su "rosoneri" ipak poraženi pogotkom Luisa Murijela u 90+5. minutu.

Prethodno je dva gola za Atalantu postigao Ademola Lukman, u 38. i 55. minutu, dok je prvi gol za Milan postigao Olivije Žiru u 45+3. minutu.

"Sigurno da rezultat u Bergamu nije onakav kakav smo priželjkivali. Moglo je da ode i na drugu stranu. Igrali smo bolje u prvih 45 minuta, ali inicijativa nije rezultovala prednošću", započeo je Luka Jović.

Sa druge strane, napadač Milana je zadovoljan svojom formom koja je u uzlaznoj putanji.

"Što se mene tiče, dva gola u dve utakmice zaredom - osećam da se vraćam u formu u kojoj želim da budem. Dobro treniram i rad konačno počinje da se isplaćuje. Uz poverenje trenera Piolija, zaista mislim da sam na dobrom putu da pokazem da navijači i ekipa mogu da računaju na mene. Okrenuti smo sledećem izazovu, a to je Liga šampiona i dokazivanju da imamo kvalitet za nastavak takmicenja u Evropi", završio je svoje izlaganje Luka Jović.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()