Portugalci stigli u Sarajevo: Pomama za Ronaldom na aerodromu

Kristijano svoje fanove ima i u Bosni i Hercegovini

15.10.2023. 15:04
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo-652be131d1a3d.webp Foto: AP Photo/Luis Vieira/Tanjug

Fudbaleri Portugala sleteli su na sarajevski aerodrom, a po prelasku pasoške kontrole dočekale su iz grupe navijača. Ljudi je bilo i u zgradi i van nje. Među prisutnima najviše je bilo iskrenih fanova najveće zvezde gostujućeg tima Kristijana Ronalda. 

Kako izveštavaju reporteri sa lica mesta fudbaleri portugalskog tima su direktno s piste ušli u autobus, pa su se uz pratnju velikog obezbeđenja uputili ka Zenici gde su smešteni naredna dva dana. 

Navijači Ronalda nisu videli, mnoga deca su ostala "razočarana", ali će Portugalac već negde sigruno videti fotografije na aerodroma u Sarajevu. Fanovi su sa sobom imali njegove dresove, poruke, parole, baš kao i figure sa njegovim likom od kartona u prirodnoj veličini. 

I u Zenici je zbog reprezentativaca Portugala bezbednost podignuta na najviši nivo. Oko hotela u kom su smešteni sve vrvi od policije i redara. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()