Potvrda iz Stare Pazove: Odložen izbor za predsednika FSS

Izgleda da je nezazadovoljstvo u Skupštini Fudbalskog saveza Srbije veće nego što se najavljivalo

31.10.2022. 14:52
  • Podeli:
FSS logo1-1667200472001.webp Foto: FSS

Fudbalski savez Srbije još nije dobio predsednika. Dugonajavljivana Izborna skupština je trebalo da se održi ovog ponedeljka, ali zbog nedostatka kvoruma (43 delegata) morala je najpre da se pomeri za kasniji termin, a potom je konačno odložena za utorak u isto vreme - 14:00 časova. 

Kako UNA saznaje "na zakazani skup delegata u Staru Pazovu nisu došli predstavnici istorčnog i zapadnog regiona, kao i nekolicina predstavnika iz Vojvodine". Ovaj izostanak je za posledicu imalo otkazivanje sednice.

Nezvanično je bilo prisutno 23 delegata. A pored njih u kući fudbala bili su prisutni i predstavnici UEFA koji su prilično razočarani dešavanjima u FSS 20 dana pred početak Svetskog prvenstva. 

Odavno je poznato da je FK Crvena zvezda neumoljivi protivnik izbora na kojima učestvuje jedan kandidat i to Nenad Bjeković, čovek koji je celu karijeru proveo u FK Partizan. Međutim, generalni direktor crveno-belog klub Zvezdan Terzić je jutro pred izbore rekao da će njihov "delegat doći, reći šta ima i otići", jer kako je naglasio "glas Zvezde je glas naroda".

Bilo je nezadovoljnih i u Vojvodini, ali se Istok i Zapad nije javno oglašavao. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()