Povratak na mesto uspeha: Nenad Lalatović ponovo na klupi Vojvodine

Predstavljanje novog trenera će biti obavljeno u sredu

07.10.2024. 08:15
  • Podeli:
lalatović-66ae2724ad96d.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iskusni stručnjak Nenad Lalatović će uskoro da se vrati na mesto uspeha i zvanično postati novi trener Vojvodine.

Sada je gotovo izvesno da je on novi trener ekipe iz Novog Sada, preneo je "Informer".

Navodi se da je on o svojoj nameri obavestio čelnike Mladosti iz Lučana i da je ostalo samo da potpiše ugovor sa svojom nekadašnjom ekipom.

Lalatović je bio na pragu povratka u Vojvodinu i marta ove godine. Tada je sa upravom Vojvodine postigao sporazum o trogodišnjem ugovoru, vrednom oko 150.000 evra na godišnjem nivou. Sve je bilo dogovoreno, ali je potom sve obustavljeno.

On će sutra, posle sednice UO, biti promovisan u novog trenera Vojvodine, sa kojom će potpisati ugovor na dve godine. Predstavljanje će biti obavljeno u sredu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()