Povratak pre vremena: Vinisijus odradio trening sa ekipom

Brazilac se oporavio od svega šta ga je mučilo

26.09.2023. 08:09
  • Podeli:
Vinisijus Junior-651275216d15d.webp Foto: AP Photo/Fermin Rodriguez/Tanjug

Fudbaler Vinisijus Žunior odradio je trening sa ekipom i biće spreman za meč 7. kola La Lige koju Real Madrid protiv Las Palmasa, prenose španski mediji.

Vinisijus je zbog gastroenteritisa propustio gradski derbi sa Atletikom, koji je njegova ekipa izgubila rezultatom 3:1.

Španski mediji navode da se brazilski reprezentativac u potpunosti oporavio i od povrede mišića, koju je dobio na utakmici protiv Selte krajem avgusta.

Real će u sredu od 19 sati u Madridu dočekati Las Palmas. Madridski klub je treći na tabeli španskog prvenstva sa 15 bodova, dok je Las Palmas 15. sa pet.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()