Povratak Ronalda ne pomaže Al Nasru: Sergej Milinković trese mreže svima

Al Hilal nema konkurenciju

08.02.2024. 23:24
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo-65c5455547407.webp Foto: AP Photo/Tanjug

Al Hilal se ne zaustavlja, dok Al Nasr, ni sa Kristijanom Ronaldom na terenu, ne može da ga zaustavi. 

Al Hilal je, ubedljivi lider Pro saudijske lige, savladao je Al Nasr sa 2:0. a golove za pobedu dali su reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić, koji je pogodio za 0:1 udarcem sa prednje strane, da bi u istom, prvom, poluvremenu Al Davsari lepim lobom povećao na 0:2. Saudijski napadač se vratio nakon eliminacije reprezentacije iz Kupu Azije. 

Drugi deo meča Al Hilal je mnogo opušteniji. Bez golova i malo šansi na utakmici, ali je lider držao kontrolu da protivnik ne krene ka preokretu. 

Oporavljeni Kristijano Ronaldo odigrao je 90 minuta. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()