Poznat "prvi naslednik" Stanojevića na klupi crno-belih: Poznato lice vodi Partizan u Lučanima

Četa iz Humske ide na noge ekipi Nenada Lalatovića, a meč je na programu u nedelju od 17 časova

26.09.2024. 21:01
  • Podeli:
branko vukašinović - Dusan Milenkovic ATAImages 01, septembar, 2024-66f5ad7b78530.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Odlaskom Aleksandra Stanojevića ostalo je upražnjeno mesto trenera Partizana.

Posle poraza u večitom derbiju, crno-bele očekuje još jedan težak duel, gostovanje drugoplasiranoj Mladosti u Lučanima, koje sa klupe predvodi Nenad Lalatović.

Ko će u tom duelu predvoditi Partizan? Kako Sportklub saznaje, Branko Vukašinović.

Nije iznenađenje, jer je Vukašinović bio Stanojevićev pomoćnik u stručnom štabu. I neće mu biti prvi put da vodi ekipu, pošto je to radio u duelu sa Vojvodinom, pošto je Stanojević bio suspendovan posle isključenja na meču sa IMT-om.

Vukašinović će biti privremeno rešenje, dok se ne izabere novi trener.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()