Poznate sudije za duele između Makabija i TSC: Austrijanac deli pravdu u Izraelu, Portugalac u Srbiji

Makabi će biti domaćin u mađarskom gradu Sombatheju 22. avgusta, a revanš je u Bačkoj Topoli sedam dana kasnije

16.08.2024. 17:42
  • Podeli:
fk tsc, 13 avg 2024 - foto Facebook FK TSC-66bf7341d6d70.webp Foto: Facebook/FK TSC

Austrijanac Sebastijan Gishamer i Portugalac Žoao Pinjeiro sudiće mečeve između Makabija i TSC-a u plej-ofu Lige Evrope, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Kako je saopštila UEFA, Gishamer će predvoditi austrijsku šestorku u prvom meču u kojem će Makabi u mađarskom gradu Sombatheju, 22. avgusta u 20 časova. Pomoćne sudije biće Roland Ridel i Santino Šrajner, dok će četvrti arbitar biti Valter Altman. Glavni u VAR sobi biće Alan Kijas, a pomagaže mu Jozef Špurni.

Revanš meč 29. avgusta od 21 čas u Bačkoj Topoli sudiće Pinjeiro, a svi pomagači će mu biti zemljaci - Bruno Žesus i Lusijano Maja će biti pored aut linija, dok će Žoao Gonsalveš biti četvrti sudija.

Helder Maljeiro će biti glavni u VAR sobi, a pomagaće mu Ugo Migel

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()