Predsednik Udinezea progovorio o Samardžiću: Postojalo je određeno nerazumevanje

Fudbaler Udinezea nije zimus prešao u Napoli

25.03.2024. 21:55
  • Podeli:
Lazar Samardzic_Tanjug.jpg Foto: Andrea Bressanutti/LaPresse via AP/Tanjug

Letos je izgledalo da će srpski fudbaler Lazar Samardžić u Inter, ali se to nije desilo. Zimus je bio nadomak potpisa za Napoli i iznova je sve "propalo"...

Od tada do sada malo se znalo o razlozima zašto srpski internacionalac nije završio u redovima aktuelnog šampiona Italije.

Dugogodišnji predsednik kluba iz Udina Franko Soldati odlučio je da progovori na ovu temu. 

"Samardžić? Postoji izuzetna veza između klubova i vodećih ljudi koji često razmenjuju informacije, pre svega Đampaola Poca i Aurelija de Laurentisa. U Samardžićevom slučaju postojalo je određeno nerazumevanje, ali nije bilo tako ozbiljno kao što se desilo u slučaju sa Interom", rekao je Soldati za napuljski radio "Kis Kis", a prenosi "Mozzartsport".

Samardžić je nedavno javno obećao da će karijeru da završi u Crvenoj zvezdi. On je ove sezone na 25 utakmica u Seriji A zabeležio tri gola i dve asistencije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()