Prekinuta utakmica Ajaksa: Golman u teškom stanju

Meč je prekinut u 85. minutu

01.10.2023. 08:21
  • Podeli:
Ajaks Brajan Bronbi-65190f9ade1a8.webp Foto: AP Photo/Peter Dejong)/Tanjug

Utakmica holandskog šampionata između fudbalera RKC-a i Ajaksa prekinuta je zbog teške povrede golmana domaćih Etijena Vasena.

Kako prenose holandski mediji, on se u 85. minutu sudario sa napadačem Ajaksa Brajanom Brobijem i u teškom stanju prebačen u bolnicu.

Navodno, 28-godišnji golman se bori za život.

U trenutku prekida Ajaks je vodio 3:2.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()