Preminula ćerka fudbalera Dragana Okuke: Mnogi tuguju za Žanom, a Nikola Rokvić je imao posebnu poruku

Porodica se oprostila od svoje mezimice porukom koja ih "nikada rastaviti neće"

14.03.2024. 14:37
  • Podeli:
Čitulja Žane Okuke-65f2fd3d8d916.webp Foto: Printscreen/Čitulje/Večernje novosti

Pretužne vesti stigle su iz porodice Okuka. U 36. godini života preminula je Žana, kćerka poznatog fudbalera i trenera Dragana Okuke.

Porodica se oprostila od svoje mezimice čituljom u dnevnom listu "Večernje novosti" i porukom koja ih "nikada rastaviti neće":

"Draga naša Žanki, prerano si otišla od porodičnog gnezda do dalekih zvezda. Tvoja svetlost, dobrota i sjaj pratiće nas do kraja života. Nećemo živeti od sećanja jer tu si s nama zauvek".

Žana je rođena 14. jula 1988. godine.

Poruke prijatelja

Od Žane Okuke, emotivnom porukom, oprostio se i njen drug Nikola Rokvić. Pevač, koji je i veliki vernik, na društvrenim mrežama je napisao:

"Život je velika tajna, nedokučiva u potpunosti za nas ljude. Ja duboko verujem, draga Žana, da si ti sada u mestu svetlosti i nepresušne Božije ljubavi. Kažu da je najbitnije šta smo ostavili iza nas, da li smo ljude dizali ili spuštali svojim delima i pojavom. Tvoj svetli osmeh, blagost i radost koju si nosila ostaju da te se takvom sećamo do večnosti i nekog ponovnog susreta. S Bogom". 

Oprostila se od nje i drugarica, srpski foto-model Kristina Perić:

"Žaksi naša. Jako tužan dan", napisala je Kristina u tužne emotikone i nasmejanu Žaninu sliku.

 Tople reči uputio je i Žanin dečko:

"Žaki, neka ti put s anđelima bude obasjan i neka ti donese večni mir. Tvoj Jakša".

Sahrana Žane Okuke biće u petak, 15. marta, u 12 časova, na groblju Orlovača.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()