Tužan dan za srpski fudbal: Preminuo nekadašnji igrač Javora Nikola Vujović

Preminuo je juče u Solunu, u toku procesa lečenja

29.09.2024. 17:35
  • Podeli:
nikola vujovic fk javor-66f96d2518021.webp Foto: FK Javor

Nekadašnji fudbaler Javora, Nikola Vujović preminuo je u 33. godini, saopštio je danas klub iz Ivanjice.

"Nikola je izdanak našeg grada i kluba. Karijeru je započeo kao član mlađih selekcija Javora u kom je zapisao prvo iskustvo na profesionalnoj sceni. Nosio je još dreseve beogradske Lokomotive, Železnika, OFK Mladenovca i Žarkova. U čuvenoj milanovačkoj utakmici i istorijskom uspehu Javora u finalu Kupa Srbije 2015/16, Vujo je bio jedan od naših fudbalera koji su na terenu pokazali hrabrost i junaštvo Partizanu", navodi se u saopštenju Javora.

"Od avgusta prošle godine je vodio bitku van terena, protiv najteže bolesti. Preminuo je juče u Solunu, u toku procesa lečenja. Fudbalski klub Javor izražava saučešće porodici i šalje snagu za ovoliku tugu. Članovi kluba, saigrači, navijači i svi poznanici pamtiće ga po njegovom hrabrom srcu i sjajnom osmehu. Počivaj u miru, Nidžo", dodaje se u saopštenju kluba iz Ivanjice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()