Preokret u finišu: Trijumf Partizana protiv Radničkog iz Niša

Crno-beli su večeras posle duže vremena igrali u plavo-crvenim dresovima

13.08.2023. 21:50
  • Podeli:
FK Partizan_FK Radnički Niš_Foto FK Partizan-64d932c0526b2.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su večeras Radnički iz Niša 2:1 (0:1) u utakmici trećeg kola Superlige Srbije.

Crno-beli, koji su večeras posle duže vremena igrali u plavo-crvenim dresovima, uz podršku manje od 2.000 gledalaca stigli su do trijumfa preokretom u finišu meča.

Gosti su poveli sjajnim golom Sava Petrova u 13. minutu, izjednačio je Bibras Natho u 79. iz penala, a pobedu je doneo Ksander Severina u 87. minutu iz slobodnog udarca.

Prethodno, u Kruševcu su Napredak i Vojvodina odigrali bez golova (0:0), dok od 21 sat igraju Spartak i Železničar iz Pančeva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()