Približava se vreme okršaja: Crveno-beli odradili poslednji trening pred put u Monako

Fudbaleri Monaka se trenutno nalaze na 14. mestu na tabeli LŠ sa četiri boda, dok je Crvena zvezda na 33. poziciji bez bodova

21.10.2024. 13:20
  • Podeli:
trening fudbalera crvene zvezde pred put u monako, 21 okt 2024 - foto Facebook FK Crvena zvezda-6716383d2d54b.webp Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su danas poslednji trening pred put u Monako na meč trećeg kola Lige šampiona, saopštili su crveno-beli.

Utakmica između Monaka i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 18.45 časova na stadionu "Luj II".

Fudbaleri Monaka se trenutno nalaze na 14. mestu na tabeli LŠ sa četiri boda, dok je Crvena zvezda na 33. poziciji bez bodova.

Nemac Tobijas Štiler biće glavni sudija na meču između Monaka i Crvene zvezde. Njegovi pomoćnici biće Kristijan Gitelman i Mark Borš, dok je za četvrtog arbitra određen Matijas Jolenbek. U VAR sobi biće Benjamin Brand i Johan Pfajfer.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()