Prosinečki kandidat za selektora Vijetnama

Selekcija je u top 100 ekipa sveta, a nikada se nije plasirala na Svetsko prvenstvo, dok je pet puta učestvovala na Azijskom kupu

23.10.2022. 16:09
  • Podeli:
robert-prosinecki-fotoarmin-durgutpixsell.jpg

Hrvatski fudbalski trener Robert Prosinečki (53) jedan je od najozbiljnijih kandidata za novog selektora Vijetnama.

Hrvatski sajt Index.hr prenosi pisanje vijetnamskih medija, koji tvrde da bi Prosinečki početkom naredne godine mogao da preuzme Vijetnam.

On bi na klupi Vijetnama trebalo da nasledi Parka Hang-Sea, koji je podneo ostavku.

Vijetnam je trenutno 96. reprezentacija sveta. Ova selekcija se nikada nije plasirala na Svetsko prvenstvo, a pet puta je učestvovala na Azijskom kupu.

Prosinečki je trenutno bez angažmana. On je trenirao Crvenu zvezdu, Kajzeri, Denizli i Olimpiju, kao i reprezentacije Azerbejdžana i BiH, dok je od 2006. do 2010. bio pomoćnik selektora Hrvatske.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()