Prosinečki na predstavljanju u Rudešu: Možemo da budemo hit prvenstva

Velika faca u malom zagrebačkom klubu

09.06.2023. 14:35
  • Podeli:
Robert Prosinečki-64831adae5192.webp Foto: FK Rudeš

Robert Prosinečki ponovo radi. I to prvi put vodi klub iz svoje domovine. 

Hrvatski fudbalski stručnjak, nekada vrhunski fudbaler, prihvatio je poziv zagrebačkog Rudeša, malog, kako kažu za sebe komšijskog kluba, hrvatskog prvoligaša i seo na klupu ekipe pred kojom su veliki izazovi. 

Novi trener je predstavljen i svi u klubu su vrlo uzbuđeni jer je u takmo malu sredinu stiglo tako veliko ime.  

"Čast mi je što sam došao ovde. I zbog prijateljstva, ali i zbog vizije koju ima ovaj klub. Verujem da možemo da budemo stabilan prvoligaš, možda i hit prvenstva", bile su prve reči Roberta Prosinečkog u novoj sredini.

Svestan je hrvatski trener gde je došao i šta znači igranje u Prvoj ligi, ali očekuje i pojačanja shodna novom društvu:

"Već sada imamo zanimljivih igrača, ali moramo da se pojačamo. Siguran sam da će igrači prepoznati Rudeš kao jednu ozbiljnu priču. Dobro sam upoznat sa snagom HNL i igračima koji igraju u prvenstvu. Imao sam vremena pa sam pažljivo pratio naš fudbal. Očekuje nas mnogo posla", kaže Prosinečki koji je devet meseci bio slobodan, bez angažmana.

Kada su novog trenera pitali da li Rudeš zaslužuje svoj stadion, rekao je:

"Nadam se da će to ljudi iz grada i saveza prepoznati", odgovorio je na pitanje Prosinečki.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()