Prošlo mesec dana od operacije: Kada se Kurtoa vraća na teren - evo šta kaže Anćeloti

Kurtoa je 20. marta podvrgnut operaciji zbog napuknuća meniskusa desnog kolena

25.04.2024. 13:24
  • Podeli:
kurtoa reuters-64913c5c7d7de.webp Foto: Reuters

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je danas da bi belgijski golman Tibo Kurtoa trebalo za deset dana da se vrati na teren, prenose španski mediji.

Kurtoa je 20. marta podvrgnut operaciji zbog napuknuća meniskusa desnog kolena. Španski mediji podsećaju da je belgijski golman trebalo da pauzira do kraja sezone, ali Anćeloti tvrdi da se Kurtoa uspešno oporavlja.

"Kurtoa se dobro oporavlja, mogao bi da bude u timu protiv Kadiza", rekao je Anćeloti.

Španski mediji navode da će Kurtoa sigurno da propusti meč protiv Real Sosijedada u La Ligi, kao i prvi duel polufinala Lige šampiona protiv Bajerna.

Utakmica 34. kola španskog prvenstva između Reala i Kadiza biće odigrana čevrtog maja u Madridu.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()