Prva fotografija posle uspešno obavljene operacije: Gudelj nasmejan u invalidskim kolicima

Gudelj je doživeo povredu kolena tokom utakmice sa Atletikom Bilbaom.

11.01.2024. 16:47
  • Podeli:
Antonio AhelATAImages Nemanja Gudelj-6512c67f85dd6.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija srpskog fudbalera Nemanja Gudelja nakon što je uspešno u Španiji podvrgnut operaciji naprsnuća spoljnog meniskusa levog kolena. 

Na utakmici 19. kola La Lige između Sevilje i Atletik Bilbaa zet Cece Ražnatović doživeo je povredu zbog koje je hitno morao na operaciju, a intervencija je protekao u najboljem redu. Prva fotografija nakon doktorskog zahvata je preplavila mreže, a na njoj se fudbaler nalazi u kolicima sa osmehom na licu. 

U komentarima su ljubitelji fudbala ostavljali poruke ljubavi i podrške sa željom da se reprezentativac Srbije što pre oporavi.

Reprezentativac Srbije nije se do sada oglašao na društvenim mrežama, a ni njegova izabranica Anastasija Ražnatović

Prvobitne procene da fudbaler neće biti na raspolaganju selektoru Srbije Dragana Stojkovića za predstojeće Evropsko prvenstvo su se pokazale netačnim. 

Gudelj će se na teren vratiti najranije za mesec i po dana, ukoliko ne bude nikakvih komplikacija, a najkasnije početkom aprila, u finišu sezone i imaće dovoljno vremena da se pripremi za predstojeće Evropsko prvenstvo koje će se igrati u Nemačkoj.

Od velikog je značaja da ne preskače faze lečenja i demonstrira strpljenje u procesu saniranja povrede kako bi bio spreman za buduće mečeve.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()