Prva pobeda za Al-Nasr: Ronaldo upisao het-trik

Za Al-Nasr je ovo bila prva pobeda u sezoni, nakon što su ranije doživeli dva poraza

26.08.2023. 13:00
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo_Profimedia-64c4c74225290.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Al-Nasra u meču 3. kola prvenstva Saudijske Arabije pobedili su na gostovanju Al-Fateh ubedljivim rezultatom 5:0, a meč je obeležio Kristijano Ronaldo, koji je postigao het-trik.

Al-Nasr je u vođstvo došao u 27. minutu golom Sadija Manea, a kojem je asistirao Ronaldo.

Nakon što je dobio dodavanje od Marcela Brozovića na rubu kaznenog prostora, Ronaldo je majstorski spoljnim delom stopala prosledio tačno u noge Senegalca kojem nije bilo teško da postigne gol.

Nakon 12 minuta, Ronaldo postiže i drugi gol za svoj tim i to nakon što je glavom ubacio loptu u mrežu, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U 55. minutu Ronaldo postiže svoj drugi, a za Al-Nasr treći gol, i to nakon što je bez većih problema loptu poslao u praznu mrežu, Mane ubrzo nakon toga postiže četvrti gol na meču. Konačnih 5:0 i ubedljivu pobedu protiv ekipe koju s klupe predvodi Slaven Bilić postavio je Ronaldo, opet nakon što je loptu poslao u praznu mrežu.

Za Al-Nassr je ovo bila prva pobeda u sezoni, nakon što su ranije doživeli dva poraza, dok je za Al Fateh ovo bio prvi poraz u sezoni. Uz to, nakon tri meča imaju jedan remi i jednu pobedu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()