Prva prosidba gej fudbalera na stadionu: Naravno da sam rekao da

Ohrabrio si me da živim autentično svaki dan, reči su sportiste koji je osvojio svetsku pažnju

14.03.2024. 19:50
  • Podeli:
Gej par i veridba-65f33d421b2d1.webp Foto: Printscreen/Instagram/leighton_morrell

Džoš Kavaljo je prvi profesionalni fudbaler koji je javno priznao da je gej, a kada je to obelodanio na društvenim mrežama, to je bila ekskluzivna vest koja je obišla svet. Sada se isti taj sportista odlučio javno na korak dalje.

Fudbaler Adelejd junajteda je, na stadionu svog kluba "Hindbarš", sa prstenom i na kolenima, zaprosio svog dečka Lejtona Morela

Ovim gestom Kavaljo je oduševio svog izabranika, koji je prekrio lice i visnuo od sreće.

"Počinjem godnu sa verenikom. Gospodin i gospodin stižu uskoro. Hvala Adelejd junajtedu koji je pomogao oko organizacije", napisao je Kavaljo, pa se nadovezao porukom o vereniku.

"Tvoja bezuslovna podrška mi toliko znači. Dao si mi sigurno mesto u fudbalu, ono o kom nisam mogao ni da sanjam, ohrabrio si me da živim autentično svaki dan. Osećao sam da ovaj trenutak moram da podelim sa tobom na terenu, mestu gde je sve počelo". 

Ni Morelo nije ostao nem. On je objavio na Instagramu fotografije prosidbe i napisao: 

"Moj život je postao mnogo blistaviji, naravno da sam rekao da".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()