Prvi zimski transfer u Premijer ligi: Možda bude druga sreća

Ovog puta je otišao korak dalje od Čelsija

07.01.2024. 11:50
  • Podeli:
timo werner-reuters-1667495433660.webp Foto: Reuters

Nemački napadač Timo Verner (27) prešao je u redove Totenhema, obavio lekarske preglede i na treningu bi trebalo da se pojavi sledeče nedelje, prenosi fudbalski novinar Fabrizio Romano. Ovo je prvi transfer u Premijer ligi tokom zimskog prelaznog roka.

Napadač Lajpciga u London dolazi na pozajmicu do kraja sezone, a Totenhem će imati i opciju trajnog otkupa ugovora.

Verner je već igrao u Engleskoj kada je 2020. godine stigao u Čelsi iz Lajpciga u transferu vrednom 53 miliona evra, ali tada nije opravdao očekivanja.

U 89 utakmica dao je samo 23 gola i izgubo mesto startera, pa se vratio u Bundesligu leta 2022. godine.

Ranije je u karijeri igrao za mlađe selekcije Štutgarta, a za reprezentaciju Nemačke je debitovao 2017. godine.

Ove sezone postigao je dva gola u osam utakmica u Bundesligi i pod ugovorom je sa Lajpcigom do leta 2026. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()