Rade Bogdanović prokomentarisao penal za Englesku: Ovo je sramota

Drugi meč polufinala se igra u Dortmunu

10.07.2024. 22:20
  • Podeli:
rade bogdanovic una-6570c252f18fb.webp Foto: UNA

Sportski analitičar Rade Bogdanović, isprozivao je arbitre na čelu sa Feliksom Cvajerom, koji je glavni arbitar polufinalnog meča Engleska - Holandija.

Cvajer je svirao penal nakon kontakta koji su u kaznenom prostoru imali Hari Kejn i Denzel Damfriz, gde je odbrambeni igrač Holandije udario u nogu kapitena Engleske, nakon što je on prvo uputio udarac ka golu.

Bogdanović smatra da sudija nije smeo da svira ovakav penal.

"Što se tiče penala, sramota je za UEFA da nam prezentuje ovakve sudije, prosto nije korektno. Ja kao centarfor mogu da kažem, došao sam do lopte, mogao sam da šutnem, nije igrač uticao kako ću da šutnem. Da je bilo kontakta posle mog šuta, lopta je već bila iznad prečke kad je bio sam kontakt, i to je bila savijena desna noga odbrambenog igrača Holandija i taj kontakt je bio minoran i mizeran, po mom mišljenju nije bio uslov za penal. Mislim da je ovo suđenje jako, jako loše", rekao je Bogdanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()