Rašford širi biznis: Iskustvo ga usmerilo da pokrene firmu za privatno obezbeđenje

Reprezentativac Engleske pokazao se kao dobar procenitelj nedostataka na tržištu

12.02.2023. 13:36
  • Podeli:
Tan2022-12-3115191297_6 Markus Rašford  (AP PhotoRui Vieira-63b2d6037963a.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Fudbaler Mančester junajteda i reprezentativac Engleske Markus Rašford (25) ne želi više da rizikuje ni jedan dan. Posle niza napada na njegovu kuću, u kojoj živi sa porodicom, i ne mali broj neprijatnosti koje su imali drugi fudbaleri Britanac je odlučio da osnuje firmu za usluge obezbeđenja. 

Firma koju je osnovao Rašford zove se MUCS Sekjuriti, on je imenovan za jednog od direktora, a kao priroda poslovanja je navedeno "privatne bezbednosne delatnosti“.

"Markus je ove sezone u usijanoj formi na terenu. Ali on je takođe bistar momak i nanjuši prilike i van terena za biznis van terena", rekao je za britanski "San" izvor blizak fudbaleru jer ovo je njegova peta firma. "Uvideo je prazninu na tržištu i, poznavajući Markusa, ponudiće prijateljima i saigračima pomoć koja je i njemu potrebna. Markus uvek traži nove poslovne ideje".

Rašford je bio meta lopova i nasilnika, a osim njega na meti bandi u Engleskoj bili su: u Mančesteru Viktor Lindelof (28), Pol Pogba (29), Džesi Lingard (30) i Žoa Kančel (28), u Liverpulu Aleks Okslejd-Čemberlen (29) i njegova verenica pop zvezde Peri Edvards (29). 

Rašfordove firme

MUCS Enterprajs je osnovan 2015. da kontroliše Rašfordova prava na sliku i prihode van terena. Izveštaji pokazuju da je najnoviji profit kompanije bio 2,7 miliona funti.

MUCS Propertis, osnovan 2017. godine, ima profit od 6 miliona funti, MUCS Developments tek treba da trguje, dok računi MUCS Investmentsa dospevaju na proleće.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()