Razigrale se Delije: Navijači Zvezde u Bernu, korteo od centra grada do stadiona

Meč između Jang Bojsa i crveno-belih na programu je od 21 čas

28.11.2023. 18:32
  • Podeli:
delije u bernu, 28 nov 2023 - foto printscreen Tanjug-6566236f32220.webp Foto: Printscreen/Tanjug

Navijači Crvene zvezde, njih oko 2.000, okupili su se u centru Berna, odakle će već tradicionalno u korteu na utakmicu protiv Jang Bojsa.

Kao što je i najavljeno, navijači crveno-belih stigli su oko 17 časova na "Kornhausplatz", gde pevaju poznate pesme, uz poneku upaljenu baklju.

Korteo prema stadionu "Vankdorf" krenuće oko 19 časova.

Utakmica G grupe Lige šampion između Jang Bojsa i Crvene zvezde igra se od 21 čas.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()