Real i Bajern u novom klasiku Lige šampiona: Ko će na Vembli posle Dortmunda?

Drugi polufinalni meč Lige šampiona na programu je od 21 sat

08.05.2024. 08:50
  • Podeli:
real bajern-663b20c0428da.webp Foto: AP Photo/Matthias Schrader

Fudbaleri Real Madrida dočekaće Bajern u drugom meču polufinala Lige šampiona. Utakmica počinje u 21.00.

Prvi susret u Minhenu završen je bez pobednika, iako je Bajern nakon preokreta bio bliži trijumfu.

Real je u svom maniru uspeo da izvuče pozitivan rezultat u meču tokom čijeg većeg dela je bio podređen rival i nalazi se u odličnoj poziciji pred revanš na domaćem terenu.

Izabranici Karla Anćelotija su takođe osigurali titulu u španskom prvenstvu, dok je Bajern odavno ostao bez šanse da odbrani naslov prvaka Bundeslige, te su obe ekipe bile u mogućnosti da se maksimalno fokusiraju na predstojeći duel.

"Kraljevski klub" će u meč ući kompletniji, s obzirom na to da će jedino David Alaba biti van stroja, dok su svi ostali igrači na raspolaganju italijanskom stručnjaku.

Sa druge strane, Tomas Tuhel od važnijih fudbalera neće moći da računa na Rafaela Gereira i Kingslija Komana, dok će Dajot Upamekano biti pod znakom pitanja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()