Real i Hazard raskinuli ugovor

Proglašen za najveći promašaj u istoriji "kraljevskog kluba"

04.06.2023. 09:00
  • Podeli:
eden hazard reuters-6460af7fd0771.webp Foto: Reuters

Real Madrid i Eden Hazard su se konačno dogovorili. Najveći promašaj u istoriji kluba i Real prekinuli su saradnju godinu dana pre isteka ugovora i Belgijanac će moći da napusti "Santiago Bernabeu".

Tu je vest objavio Real, a "kraljevski klub" će Hazardu isplatiti poslednju godinu ugovora i dati mu papire da ode gde želi. Španski mediji pominju da bi Belgijanac mogao da završi karijeru sa 32 godine.

Eden Hazard je 2019. godine stigao u Real Madrid kao veliko pojačanje. Plaćen je londonskom Čelseaju 100.000.000 evra, na "Santiago Bernabeuu" nije pokazao ništa.

Ove sezone odigrao je 10 utakmica za Bele i postigao jedan gol. Ukupno je u dresu Reala odigrao samo 76 utakmica uz učinak od sedam pogodaka i 12 asistencija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()