Real se večeras 'pitao' na Bernabeu: Preslišan Viljareal za prvo mesto na tabeli

Real je ovom pobedom došao bar na kratko na prvo mesto i ima 42 boda, jedan više od Đirone, koja ima i meč manje

17.12.2023. 23:59
  • Podeli:
Džud Belingem-63a9a64872221.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Real Madrida savladali su ekipu Viljareala sa 4:1, u okviru 17. kola španske La Lige.

Real je u potpunosti bio onaj koji se "pita", te su bez većih problema uspeli da dođu do tri boda.

Do vođstva su došli pogotkom Džuda Belingema u 25. minutu, na asistenciju Luke Modrića. Dvanaest minuta kasnije, u strelce je uspeo da se upiše i Rodrigo, posle dodavanja Lukasa.

Gosti su uspeli da smanje u 54. minutu preko Moralesa, ali je Real u nastavku ponovo preuzeo inicijativu.

Treći gol za Madriđane dao je Brahim Dijaz u 64. minutu, da bi svega četiri minuta kasnije, konačnih 4:1 postavio Luka Modrić.

Real je ovom pobedom došao bar na kratko na prvo mesto i ima 42 boda, jedan više od Đirone,  koja ima i meč manje. Sa druge strane, Viljareal je 14. na tabeli sa svega 16 bodova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()