Reprezentacija Brazila otkazala poziv Entoniju posle optužbi za maltretiranje

Mladi fudbaler Mančester junajteda negira sve navedene događaje

05.09.2023. 10:06
  • Podeli:
Entoni-64f6dfe12aeba.webp Foto: AP Photo/Alberto Pezzali/Tanjug

Fudbalski savez Brazila saopštio je da je Entoni (23) povučen iz nacionalnog tima za kvalifikacione utakmice sa Bolivijom i Peruom, nakon što su "činjenice postale javne" i "trebalo bi ih ispitati", prenosi Bi-Bi-Si.

Brazilska novinska kuća "UOL" objavila je u ponedeljak navode Entonijeve bivše partnerke, koja ga je optužila za fizičko maltretiranje i nasilništvo dok je bila trudna.

Policija u Sao Paulu i Mančesteru istražuje tvrdnje, koje je igrač demantovao.

"U miru mogu da kažem da su optužbe lažne i da su već izvedeni dokazi pokazuju da sam nevin u izrečenim optužbama", rekao je Entoni na društvenim mrežama. "Verujem da će policijske istrage, koje su u toku, pokazati istinu o mojoj nevinosti".

Entoni je optužen da je 15. januara u hotelskoj sobi u Mančesteru napao svoju bivšu devojku Gabrijelu Kavalin "udarcem glavom u glavu", ostavivši je sa posečenu i trebalo joj je bolničko lečenje.

Ona takođe navodi da je udarena pesnicom u grudi, što je oštetilo silikonski implantat u grudima, što je zahtevalo korekciju.

Entoni je u svojoj izjavi u ponedeljak dodao da je njegov odnos sa bivšom partnerkom bio „buran“, ali je insistirao da "nikada nije počinio nikakvu fizičku agresiju“.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()