Reprezentacija SAD odmerava snage sa strašnim rivalom: U Orlandu je uvek dobra atmosfera

Ovo će da bude odlična priprema za Kup Amerike, kaže selektor Berhalter

28.02.2024. 11:06
  • Podeli:
Greg Berhalter-65df05a586bb9.webp Foto: AP Photo/George Walker IV, File/Tanjug

Fudbalska reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država odigraće 12. juna u Orlandu prijateljsku utakmicu protiv Brazila.

"Dobili smo posebnu priliku da igramo protiv Brazila. Ovo će da bude odlična priprema za Kup Amerike, pošto Brazil ima talentovane igrače i bogatu istoriju. Uvek kada igramo u Orlandu imamo veliku podršku navijača. Nadamo se da će takva atmosfera da bude i na meču protiv petostrukog svetskog šampiona", izjavio je selektor SAD Greg Berhalter za zvanični sajt Fudbalskog saveza SAD

Selekcija SAD će pre duela sa Brazilom 8. juna u Merilendu odigrati prijateljski meč sa selekcijom Kolumbije.

Kup Amerike na programu je 20. juna do 14. jula u SAD, a titulu će braniti selekcija Argentine.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()