Reprezentativac Belgije razočaran: Kurtoa je sam odlučio da ode

Golman nije branio na meču sa Estonijom

22.06.2023. 09:21
  • Podeli:
yannick carrasco reuters-6493dcba5438f.webp Foto: Reuters

Fudbaler Atletika i belgijski reprezentativac Janik Karasko izjavio je da je razočaran u sunarodnika Tiboa Kurtou, koji je odlučio da napusti nacionalni tim posle meča sa Austrijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, prenose lokalni mediji.

Kurtoa je napustio trening kamp reprezentacije Belgije posle meča sa Austrijom (1:1), koji je odigran 17. juna. Golman Reala je bio ljut zato što je kapitenska traka u odsustvu Kevina de Brujnea dodeljena Romelu Lukaku.

Međutim, Kurtoa tvrdi da je morao da napusti reprezentaciju zbog povrede kolena. On nije branio na meču sa Estonijom (3:0).

"Svi smo razočarani njegovom reakcijom. Moraš da pokažeš svojim potezima i ponašanjem da si lider, a ne da uradiš ovakvu stvar. Na kraju krajeva on je deo ekipe i jedan je od trojice kapitena. Ne znam u čemu je problem, traka je samo traka", rekao je Karasko.

Belgija je trenutno druga na tabeli grupe F kvalifikacija za EP 2024. sa sedam bodova, dok prvoplasirana Austrija ima 10 i meč više.

"Povreda? On je sam odlučio da ode. Da li ima neki drugi problem ili ne to ne znamo, jer nam nije rekao. Znam da je jedan od razloga zašto je otišao taj što nije dobio kapitensku traku", zaključio je Karasko.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()