Novi potpis na Marakani: Nemanja Stojić karijeru nastavlja u Zvezdi

On trenutno nastupa za TSC iz Bačke Topole

01.06.2024. 21:23
  • Podeli:
nemanja stojic Dusan MilenkovicATAImages.-665b752b56aa7.webp Foto: Dusan Milenkovic ATAImages

Crvena zvezda vredno radi na pojačanjima za narednu sezonu. Posle Luke Ilića, klub sa Marakane je uspela da dogovori još jedno pojačanje za narednu sezonu – Nemanju Stojića.

Novi član reprezentacije Srbije i putnik na EURO, uskoro će potpisati ugovor sa šampionom Srbije i tako se vratiti na Marakanu posle tri godine.

Iako je prva ponuda Zvezde od 500.000 odbijena, našli su uprave TSC i prvaka Srbije, zajednički jezik i uspeli da se dogovore oko visine obeštećenja, a Stojić će ugovor potpisati posle šampionata Evrope, pošto klub iz Bačke Topole želi da ima fudbalera koji ih predstavlja na tako velikom takmičenju.

Stojić je već duže vreme jedan od najkonstantijih fudbalera Superlige, a nije mu strano ni postizanje golova, pošto je do sada upisao već 14 pogodaka,.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()