Rišarlison nezadovoljan u Totenhemu: Neću plakati, ali nisam budala

Uoči utakmice sa Milanom rekli su mi da obavim test u teretani i ako bude dobar igraću. Ostao sam na klupi, kaže Brazilac

09.03.2023. 13:29
  • Podeli:
Rišarlison Totenhem-1665989805616.webp Foto: David Klein / Pixsell

Fudbaler Totenhema i brazilski reprezentativac Rišarlison izjavio je da je nezadovoljan minutažom, koju ima u londonskom klubu, prenosi "Skaj".

Rišarlison je letnjem prelaznom roku za 60 miliona funti stigao iz Evertona u Totenhem. Londonski klub je eliminisan iz Lige šampiona, pošto je odigrao bez golova sa Milanom u revanš meču osmine finala ovog takmičenja. Milan je u prvom duelu slavio sa 1:0.

"Išlo je dobro, imali smo niz od dve pobede protiv Vest Hema i Čelsija. Odjednom me je stavio na klupu, protiv Vulverhemptona sam igrao pet minuta. Pitao sam zbog čega je to tako, ali oni mi nisu ništa rekli", rekao je Rišarlison.

Brazilac je na meču sa Milanom ušao u igru u 70. minutu.

"Uoči utakmice rekli su mi da obavim test u teretani i ako bude dobro da ću igrati. Onda su me ostavili na klupi, ne mogu da razumem takve stvari", rekao je Rišarlison za TNT Sports Brazil, preneo je Skaj.

Brazilski fudbaler je ove sezone odigrao 25 utakmica za Totenhem i postigao je dva gola.

"Videćemo šta će da mi kažu, ali nisam budala, ja sam profesionalac, svakoga dana radim i želim da igram. Nemam minutažu u ovoj sezoni, mučio sam se sa povredom. Poslednje dve utakmice sam odigrao dobro, mislim da je trebalo da igram, ali ne treba da plačem zbog toga", istakao je Rišarlison.

Skaj navodi da su čelnici Totenhema kao i menadžer londonskog kluba Antonio Konte nezadovoljni zbog poslednjih izjava brazilskog fudbalera.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()