Rišarlison: Poraz od Hrvatske boleo je više od gubitka člana porodice

I danas me uhvati tuga kad vidim snimke te utakmice na društvenim mrežama, rekao je brazilski reprezentativac

17.01.2023. 21:16
  • Podeli:
Rišarlison Totenhem-1665989805616.webp Foto: David Klein / Pixsell

Brazilski reprezentativac Rišarlison još nije prebolio ispadanje od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru te je iznenadio izjavom dok se prisećao tog trenutka.

Hrvatska je u četvrtfinalu Mundijala u Kataru izbacila Brazil boljim izvođenjem jedanaesteraca iako su Brazilci poveli golom Nejmara u produžetku. Bruno Petković izjednačio je pred sam kraj.

Totenhemov igrač Rišarlison u izjavi za ESPN osvrnuo se na taj poraz.

"Bio je to težak udarac. Mislim da je teže nego da izgubiš člana porodice", metaforičan je bio Brazilac kako bi najbolje dokazao bol. "Bilo je teško oporaviti se. I danas me uhvati tuga kad vidim snimke te utakmice na društvenim mrežama. Međutim, moramo da nastavimo dalje. Još sam mlad, imaću još jednu ili dve prilike na Svetskom prvenstvu. Nastaviću da radim, golovi će doći, a to je ono što znam da radim na terenu".

Usprkos ispadanju Brazila, Rišarlison je imao vrlo dobar turnir. Postigao je dva gola, a onaj prvi, “makazice” protiv Srbije, proglašen je najljepšim pogotkom turnira. Ipak, slaba mu je to uteha.

"Naš cilj je bio postati prvak. Postigao sam prelep gol, ali to nije bio moj cilj. Hteli smo da podignemo pehar. Ipak, da, srećan sam što sam ga postigao jer su me tada mnogi ljudi upoznali. Bio je to važan gol moje karijere", zaključio je Rišarlison.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()