Robinjo pravosnažno osuđen na kaznu zatvora, a živi na slobodi

Italija je raspisala i međunarodnu poternicu, ali do sada Brazilac vešto izbegava kaznu

19.02.2023. 09:04
  • Podeli:
robinho_reuters-63f125fa858a6.webp Foto: Reuters

Brazilski fudbaler Robinjo osuđen je na devet godina zatvora zbog silovanja, ali je i dalje na slobodi. Nekadašnji igrač Real Madrida i Milana se vratio u rodnu zemlju gde je nedodirljiv, jer prema ustavu Brazila država ne izručuje svoje državljane drugima.

Italija je raspisala i međunarodnu poternicu, ali do sada Robinjo vešto izbegava zatvorsku kaznu za delo koje je počinio 2013. godine.

Italijanski mediji javljaju da je njihovo pravosuđe zatražilo da Robinjo svoju kaznu odsluži u Brazilu. Čeka se odgovor tamošnjih vlasti, ali je teško očekivati da će se nekadašnji napadač Milana naći iza rešetaka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()