Rogić završio fudbalsku karijeru: Najveći uspeh u životu mi je što sam dobio kćerku

Pravo vreme da se posvetim porodici, kaže bivši igrač Seltika

03.10.2023. 15:47
  • Podeli:
Tom Rogić-651c1aec0db74.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji australijski fudbalski reprezentativac Tom Rogić (30) saopštio je da je okončao igračku karijeru.

"Posle dugo razmišljanja odlučio sam da ostavim fudbal. Odluku sam doneo da bih mogao da se posvetim svojoj porodici. Supruga i ja smo dobili ćerku 2021. godine. Smatrao sam to najvećim uspehom u životu. Naredne godine supruga i ja ćemo da dobijemo blizance. Borili smo se žestoko za ovo, a sada ćemo imati blizance i dvogodišnjakinju. Čini mi se da je sada pravo vreme da se posvetimo porodici", napisao je Rogić na svom Instagram nalogu.

On je istakao da je imao dobru fudbalsku karijeru.

"Većinu karijere sam igrao za Seltik, jedan od najvećih klubova na svetu. Igrao sam Ligu šampiona i osvojio brojne trofeje, igrao sam svake nedelje pred 60.000 navijača. Predstavljao sam svoju zemlju na 50 utakmica i igrao sam na velikim takmičenjima", dodao je Rogić.

Rogić je od 2013. do 2022. igrao za Seltik, a prošlu sezonu je proveo u Vest Bromvič Albiona. Za reprezentaciju Australije odigrao je 50 utakmica i postigao je 10 golova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()