Roma zainteresovana za fudbalera Čelsija Romelua Lukakua

Belgijanac je navodno bio na pragu prelaska u Juventus, ali predstavnici dva kluba nisu uspeli da dogovore visinu transfera

22.08.2023. 19:37
  • Podeli:
Lukaku-6472fdb8d6d0f.webp Foto: Simone Spada/LaPresse via AP/Tanjug

Izvršna direktorka Rome Lina Souloukou doputovala je danas u London na pregovore sa predstavnicima Čelsija oko transfera belgijskog napadača Romelua Lukakua u rimski fudbalski klub, prenose italijanski mediji.

Lukaku (30) se 2021. vratio u Čelsi, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Interu. On se po završetku prošle sezone vratio u londonski klub, ali menadžer "plavaca" Maurisio Poketino ne računa na belgijskog fudbalera.

Lukaku je navodno bio na pragu prelaska u Juventus, ali predstavnici dva kluba nisu uspeli da se dogovore oko uslova transfera.

Italijanski mediji ističu da Roma želi da Lukaku igra do kraja sezone na pozajmici u rimskom klubu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()