Romano tvrdi: Perišić potpisuje ugovor sa Hajdukom

Dobar markentinški potez za Splićane, još bolji gest za svlačionicu, a najbolji za iskusnog igrača

19.01.2024. 09:33
  • Podeli:
perisic-fc-tottenham.jpeg

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (34) u ovom prelaznom roku bi trebalo bi da potpiše ugovor kao novi igrač Hajduka, javlja italijanski novinar Fabrizio Romano.

Najpoznatiji svetski stručnjak za fudbalske transfere objavio je da je dogovor između Hajduka i Totenhema vrlo blizu, pa bi Perišić na "Poljud" stigao na pozajmicu do kraja sezone.

Čini se da bi tako najveća želja navijača Hajduka napokon mogla da bude ostvarena, a Perišić bi došao da pomogne Splićanima na putu do titule. 

Pomoć na terenu ili u svlačionici?

Transfer Perišića u Hajduk bi dobro došao svim stranama. 

Ovaj iskusni igrač se oporavlja od povrede prednjeg ukrštenog ligamenta i ne igra za Totenhem, a trener ekipe iz Londona na njega ni ne računa jer je jasnokako misli da je Ivan već odigrao svoje poslednje minute za Topdžije s obzirom na to da mu na kraju sezone ističe ugovor.

Dolaskom Perišića u Hajduk navijači bi bili oduševljeni, klub bi profitirao od posete na utakmicama i prodaji dresova naročito ako se uzme u obzir da su Splićani posebno voljni da potroše novac za garnituru sa voljenim prezimenom (do sada je Livajin beli dres najprodavaniji). 

Ovo je dobar gest i za ekipu koja puca na titulu i sve je usmereno ka jednom cilju - uzeti primat Dinamu. Perišićevo iskustvo možda neće moći da donese mnogo toga u trci sa mlađima po terenu, ali hoće svakako svojim prisustvom na treninzima, u svlačionici, na gostovanjima i na klupi tokom mečeva. 

Perišić je dete Hajduka iz kog je 2007. godine otišao u francuski Sošo

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()