Ronaldo kao u najboljim danima: Slobodan udarac za izjednačenje i pamćenje

Radovao se Portugalac svom savršenom golu kao u najsjajnijim danima svoje karijere

19.03.2023. 10:21
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo-640b284e8b922.webp Foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo je postigao novi gol u dresu Al Nasra u slavlju 2:1 protiv Abhe u 21. kolu saudijske Premier lige.

Neočekivano su gosti poveli u 26. minutu meča i držali vođstvo sve do 79. minuta. A onda se pojavio Kristijano Ronaldo i svima dokazao da ima još dinamita u njegovim nogama.

Često osporavan, posljednjih godina, zbog lošeg izvođenja slobodnih udaraca, Portugalac je u dresu Al Nasra ućutkao sve kritičare. Mirno je stavio loptu na 30 metara, namestio se za šut i vrhunski opalio pokraj živog zida - golman gostiju je bio potpuno nemoćan. Bio je to gol za izjednačenje i 1:1.

Radovao se Ronaldo kao u najsjajnijim danima svoje karijere.

Protivnik je potom ostao sa igračem manje jer je jedan od 11 isključen, pa su Ronaldo i saigrači krenuli po preokret.

U 84. minutu je dosuđen penal, a Taliska je preuzeo odgovornost i sigurno pogodio za veliko slavlje pred domaćim navijačima - 2:1.  

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()