Ronaldo ne prestaje da šokira javnost: Propisno se obrukao ovim potezom

Propustio je Portugalac šansu za izjednačenje u 81. minutu

05.03.2024. 13:58
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo X_printscreen_iamDatdudee-65e70fa6e99b1.webp Foto: X/printscreen/iamDatdudee

Fudbaleri Al Nasra poraženi su u prvom meču četvrtfinala Azijske Lige šampiona od Al Aina u Emiratima 1:0, a Kristijano Ronaldo je proteklih dana privlačio veliku pažnju u svetu fudbala situacijama, dešavanjima i nesportskom ponašanju, a tako je bilo i u ovom meču kada je zbog jednog neuspelog dribla ponovo završio kao apslutni hit na drušvenim mrežama.  

Probao je u jednom momentu Ronaldo atraktivnim driblingom da prođe protivnike, međutim lopta mu je ostala iza leđa nakon čega je i završio na zemlji usled jakog duela sa protivnikom.

Nakon neprimerenog gesta na pomen imena Lionela Mesija, suspendovan je jednu utakmicu, a po povratku na teren, igrao je za Al Nasr u meču četvrtfinala Lige šampiona u kojem su poraženi, pa će prolaz u dalju rundu morati da potraži na revanšu u Rijadu.

Navijači domaćeg Al Aina pokušali su da ga isprovociraju, međutim, ovog puta je na povike "Mesi" ostao hladan.

Marokanac Sufijane Rahimi bio je čovek odluke, pošto je u 44. minutu na asistenciju Kakua postigao jedini gol, dok je Kristijano Ronaldo u 81. propustio najveću šansu.

Naravno, Kristijano sada ima 39 godina i tokom karijere je imao mnogo sjajnih poteza zbog čega su prevelike kritike često neumesne, međutim u poslednje vreme mu se često događaju ispadi drugog tipa.

Tako je posle neprimerene gestikulacije ka tribinama i držanja za međunožje u Pro ligi dobio dva meča suspenzije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()