Ronaldo oborio svetski rekord: 197 utakmica za reprezentaciju

Portugalac je nadmašio reprezentativca Kuvajta Badera Al-Mutavija, sa kojim je do sada bio izjednačen

23.03.2023. 21:31
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo_Foto Tanjug_AP Photo_Armando Franca-641cb4a4bfe21.webp Foto: Tanjug / AP Photo / Armando Franca

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena Kristijano Ronaldo postao je večeras svetski rekorder sa 197 utakmica odigranih za reprezentaciju.

Portugalac je počeo meč protiv Lihtenštajna na startu kvalifikacija za EURO 2024 i nadmašio reprezentativca Kuvajta Badera Al-Mutavija, sa kojim je do sada bio izjednačen.

Ronaldo je postigao, takođe rekordnih, 118 golova za Portugal, a osvojio je EURO 2016. godine i Ligu nacija tri godine kasnije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()