Ronaldo odbio, nepristojnu, ponudu kluba Saudijske Arabije

Jednog od najboljih fudbalera sveta hteli su na učina najplaćenijim igračem, ali on to nije prihvatio

13.09.2022. 12:02
  • Podeli:
kristijano-ronaldo-foto-profimedia.jpg

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo odbio je ponudu od 242 miliona evra da potpiše dvogodišnji ugovor sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije, preneo je Si En En Portugal.

Klub iz Rijada i trostruki uzastopni prvak Saudijske Arabije imao je želju da Portugalca učini ubedljivo najplaćenijim fudbalerom na planeti i da dodatno ojača ekipu za koju nastupaju poznata imena u evropskom fudbalu poput Mateusa Pereire, Muse Marege, Lusijana Vijeta, Andrea Karilja i Odiona Igala.

Ronaldova ideja bila je da ostane na vrhunskom nivou fudbala i da igra u nekoj ekipi koja se takmiči u Ligi šampiona.

Pominjalo se da bi mogao da nastavi karijeru u Atletiko Madridu, Marselju, Sportingu iz Lisabona ili Napoliju, ali je na kraju ostao u Mančester junajtedu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()