Ronaldo provocira Ten Haga: "Ne možeš graditi klub bez znanja"

Portzugalac sada igra za Al Nasr u Saudijskoj Arabiji

11.09.2024. 18:20
  • Podeli:
cristiano ronaldo reuters-6683e540bb037.webp Foto: Reuters

Nekadašnji as Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo pričao je o situaciji u bivšem klubu.

Portugalčev prvi mandat na Old Trafordu (2003 – 2009.) bio je briljantan. Ali drugi od leta 2021. do decembra 2022. definitivno za zaborav. I to najviše zbog sukoba sa menadžerom Erikom Ten Hagom, zbog čega je otišao u Saudijsku Arabiju.

Zato je bilo interesantno njegovo mišljenje o aktuelnom trenutk. On pre svega pozitivan uticaj vidi u bivšem saigraču, sada članu stručnog štaba Rudu van Nistelroju.

"Ako Ten Hag bude slušao Ruda van Nistelroja, možda to i pomogne. On poznaje klub i klub treba da sluša takve ljude. Kao što su Rio, Roj Kin, Skols, Geri Nevil, Ser Aleks Ferguson. Ne možeš graditi klub bez znanja", rekao je Portugalac.

Podsećanja radi, Ronaldo sada igra za Al Nasr u Saudijskoj Arabiji.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()