Ronaldo stiže u Iran: Zbog Portugalca svi igrači Al Nasra dobili poklon

Al Nasr gostuje Persepolisu u Iranu i "cela zemlja" je dignuta na visok nivo bezbednosti

17.09.2023. 13:50
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo-6506e7dd2a9ab.webp Foto: AP Photo/Radovan Stoklasa/Tanjug

Azijska liga je, po svemu, uzbudljiva za sve evropske fudbalere koji su minulog leta otišli u Saudijsku Arabiju. Sa pravilima koja važe na gostovanjima mnogi nikada nisu čuli, pa ili moraju da se navikavaju na ograničenja ili kao Kristijano Ronaldo dobijaju privilegije i van granica zemlje u kojoj igraju. 

Al Nasr gostuje Persepolisu u Iranu i "cela zemlja" je dignuta na visok nivo bezbednosti zbog dolaska portugalske zvezde. Zbog Ronaldove popularnosti i želje domaćina da se dobro oseća u Iranu ceo tim je dobio privilegije, a na poklon su svi dobili i internet koji je lokalnom stanovništvu zabranjen. 

Iranci su smislili da Ronaldu i njegovim saigračima uruče posebne SIM kartice.

"Pričao sam sa direktorom najveće telekomunikacijske kompanije u zemlji i rekao mu da želim da fudbaleri koji dolaze dobiju neograničen internet i da mogu da ga koriste sve vreme dok su naši gosti", rekao je Reza Darviš, predsednik Persepolisa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()