Ronaldo u drugačijem izdanju pred kamerom: Nemojte da mi prilazite blizu

Kristijano je postao prvi fudbaler koji je upisao 200 nastupa za reprezentaciju

26.06.2023. 11:02
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo_Cristiano_Al Nasr_Al Nassr_Foto Reuters (1)-63c2cd8fd9f9e.webp Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo koji je postigao pobednički pogodak u pobedi Portugala protiv Islanda (1:0) u 4. kolu kvalifikacija za EURO, a nakon meča dogodio se zanimljiv trenutak sa kamermanom.

Dok je bio spreman suočiti se s pitanjima posle utakmice, Ronaldo je u šali rekao kamermanu: 

"Nemojte mi prilaziti suviše blizu. Previše bora imam na licu", rekao je kapiten Portugala.

Ronaldo je postao prvi fudbaler koji je upisao 200 nastupa u dresu reprezentacije i proslavio je taj uspeh golom u 89. minutu.

38-godišnji Ronaldo počašćen je Ginisovom knjigom rekorda pre početka utakmice jer je igrao 200 utakmica za Portugal, gotovo 20 godina od svog debija.

Ronaldo je takođe obogatio svoj rekord u međunarodnim golovima, dao svoj 123. gol za Portugal što je učinilo ovo još jednom nezaboravnom večeri za bivšu zvezdu Real Madrida i Mančester junajteda.

"Tako srećan. To je trenutak za koji nikad ne očekujete da ćete to dostići, 200 utakmica. Za mene je to neverovatno postignuće”, rekao je Ronaldo za UEFA stranicu i dodao:

“Naravno, postići pobednički gol za svoj tim je još posebnije".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()