Ronaldo: Želim da postanem fudbaler sa najviše odigranih utakmica u istoriji

Portugalski reprezentativac je odigrao 196 mečeva za selekciju Portugalije i taj rekord trenutno deli sa reprezentativcem Kuvajta Baderom Al-Mutavom

22.03.2023. 20:22
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo_Cristiano_Al Nasr_Al Nassr_Foto Reuters (1)-63c2cd8fd9f9e.webp Foto: Reuters

Portugalac Kristijano Ronaldo želi da postane igrač sa najviše odigranih utakmica za reprezentaciju u istoriji fudbala. On bi sutra na meču sa Lihtenštajnom mogao da obori svetski rekord po broju nastupa za reprezentaciju.

"Rekordi su moja motivacija, želim da postanem fudbaler sa najviše odigranih utakmica za reprezentaciju u istoriji. To bi bilo nešto što bi me činilo ponosnim. Ali tu ne stajem, i dalje želim da igram za reprezentaciju", rekao je Ronaldo večeras na konferenciji za novinare u Lisabonu.

Ronaldo je odigrao 196 mečeva za selekciju Portugalije. On trenutno deli ovaj rekord sa reprezentativcem Kuvajta Baderom Al-Mutavom.

Portugal sutra protiv Lihtenštajna počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

"Imam još mnogo da dam selekciji. Ne pravim dugoročne planove o nastupima na EP 2024. i Svetskom prvenstvu 2026. godine", istakao je Ronaldo, koji je trenutno član Al Nasra.

Portugalija se nalazi u grupi J kvalifikacija za EP 2024. sa selekcijama Lihtenštajna, Luksemburga, Slovačke, BiH i Islanda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()