Ronaldova posluga je dobro plaćena: Svaka plata ima uslov u "ugovoru posle smrti"

Zaposleni u kući Portugalca obavezjuju se od prvog dana na posebna pravila

31.03.2024. 10:05
  • Podeli:
cristiano ronaldo reuters-6603c36a366b6.webp Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo potpisao je početkom 2023. godine najveći ugovor u fudbalskoj istoriji, po kom zarađuje 500 miliona evra za skoro tri godine u klubu iz Saudijske Arabije, Al Nasru.

Portugalac u kući u Rijadu ima veliki poslugu i, prema otrkićima stranih medija, dobro ih plaća. Međutim, ta plata ima i svoje uslove - zavet ćutanja i pred najmilijima.

Kuvar, batler ili sobarice zarađuju 5.200 evra mesečno. Ali, oni potpisuju i jedan poseban ugovor. 

Ronaldo sa svakim članom posluge potpisuje "ugovor posle smrti", odnosno da se svaki zaposleni obavezuje da 70 godina posle njegove smrti neće ništa govoriti o životu Portugalca.

Portugalac i ove sezone nastavlja svoj golgeterski niz. On je na 33 utakmice u dresu Al Nasra, u svim takmičenjima, postigao je 30 golova i tome dodao 11 asistencija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()