Ronaldu prija Rijad: Portugalac ne planira da ide iz Al Nasra

Portugalac je obavestio menadžment kluba da je srećan i zadovoljan

10.10.2023. 13:37
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo_Cristiano_Al Nasr_Al Nassr_Foto Reuters (1)-63c2cd8fd9f9e.webp Foto: Reuters

Fudbaler Al Nasra Portugalac Kristijano Ronaldo (38) želi da produži ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije do juna 2027. godine, prenose lokalni mediji.

Ronaldo je krajem prošle godine potpisao ugovor sa Al Nasrom do juna 2025. godine.

"Ronaldo je čelnicima kluba rekao da želi da ostane. On planira da nastupi na SP 2026. godine kao igrač Al Nasra. On posle Mundijala planira da završi karijeru", izjavio je izvor blizak portugalskom fudbaleru.

Portugalac je navodno menadžmentu kluba saopštio da je srećan u Al Nasru i zadovoljan životom, kao i da planira dugoročan ostanak u Saudijskoj Arabiji.

Ronaldo će predvoditi selekciju Portugalije u mečevima protiv Slovačke i BiH u kvalifikacijama za EP 2024.

Lokalni mediji podsećaju da portugalski fudbaler u Al Nasru godišnje zarađuje oko 200 miliona dolara.

Ronaldo je na 36 mečeva za klub iz Saudijske Arabije postigao 31 gol u svim takmičenjima.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()