Rosoneri deklasirali Leće: Jović šansu dobio sa klupe, Krstović isključen

Duel srpskih fudbalera u Seriji A

06.04.2024. 17:22
  • Podeli:
jovic milan lece-6611686628c39.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni

Fudbaleri Milana nastavili su niz pobeda, pošto su u 31. kolu Serije A savladali Leće na "San Siru" sa 3:0. Ovo je "rosonerima" bio sedmi uzastopni trijumf u svim takmičenjima.

Srpski reprezentativac Luka Jović ponovo je meč počeo na klupi. Stefano Pioli ga je na teren poslao u 62. minutu, ali bivši igrač Real Madrida nije uspeo da se upiše u strelce ili asistira.

Na drugoj strani je od starta priliku dobio nekadašnji igrač Crvene zvezde Nikola Krstović. Ipak, on neće po dobrom pamtiti gostovanje u "gradu mode", pošto je za njega utakmica bila završena u 45. minutu kada je dobio direktan crveni karton zbog starta nad Samjuelom Čukvuezeom.

Što se same utakmice tiče, Milan je već posle 20 minuta vodio sa 2:0 zahvaljujući pogocima Kristijana Pulišića i Olivijea Žirua.

"Rosoneri" su treći pogodak postigli u drugom poluvremenu, tačnije u 57. minutu kada je Rafael Leao ispostavilo se postavio konačan rezultat.

Milan posle ove pobede čvrsto drži drugu poziciju sa 68 bodova, Leće je na 13. mestu sa 29.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()