Rosoneri prave srpsku koloniju: Milan zainteresovan za još jednog srpskog reprezentativca

On je ranije bio blizu transfera u Inter i Napoli

19.07.2024. 10:30
  • Podeli:
euro 2024, fudbalska reprezentacija srbije, strahinja pavlović, predrag rajković, lazar samardžić - 20 jun 2024 - foto Reuters-6675c44927e3e.webp Foto: Reuters

Italijanski Milan pregovara sa 22-godišnjim srpskim fudbalskim reprezentativcem Lazarom Samardžićem, prenose italijanski mediji.

Kako se navodi, rosoneri su kontaktirali i njegovog oca i agenta.

Istovremeno, Milan razgovora i sa francuskim reprezentativcem Jusufom Fofanom iz Monaka.

Samardžić je tri godine mlađi, ali i "jeftiniji", pa je vrlo moguće da uskoro napusti Udineze.

On je ranije bio blizu transfera u Inter i Napoli.

Prošle sezone bio je standardan u Udinezeu, igrao je za Srbiju na EURO, a posle povlačenja Dušana Tadića trebalo bi da bude jedan od lidera reprezentacije Srbije u narednom periodu.

Prethodnih dana, spominjalo se da je Milan zainteresovan i za Strahinju Pavlovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()