Ruben Neveš: Plakao kada je odlazio, pa otkrio zašto je izabrao Al Halil

Projekt 'Al Hilal' je najbolji u Aziji, smatra Portugalac

17.07.2023. 15:37
  • Podeli:
Ruben Naves-64b54213cd611.webp Foto: Profimedia

Portugalac Ruben Neveš (26) je pustio suze, kada je pre mesec dana napuštao Premijer ligu da bi se otisnuo u novu avantutu - Saudijsku Arabiju. Poziv Al Halila nije bio bilo kakav - 50.000.000 evra je bilo primamljivije od interesovanja Mančester junajteda i Arsenala

Neveš nije nikada krio da su finansije presudile, bez obzira na to što je u najboljim sportskim godinama i u punoj snazi. Od kada ima svoju porodicu ima i primaran cilj:

"Pružiti svojoj pordici život o kakvom sam oduvek sanjao za njih, za  mene je bio glavni razlog kada sam birao novu sredinu i nisam imao dileme oko prihvatanja ovog ugovora. Imam troje dece i ženu, a briga o njima je moj najveći trofej", rekao je Neveš.

Istakao je kako s Al Hilalom želi da bude deo "projekta najboljeg azijskog kluba".

"Projekt 'Al Hilal' je najbolji u Aziji. Moje društvene mreže su "poludele" od kada sam stigao u klub i neverovatno je kad shvatiš koliko imaju navijača koji su strastveni prema fudbalu", rekao je Portugalac.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()